VIDEO – PERCHEZIȚII în VÂLCEA. Tinere obligate să se prostitueze. Suspiciuni și de trafic și consum de droguri

Trafic de minori, proxenetism şi trafic de droguri. Acestea sunt acuzaţiile ce li se aduc unor indivizi din Râmnicu Vâlcea şi Drăgăşani, care au fost “săltaţi” de mascaţi în această dimineaţă de 18 februarie 2021. Percheziţiile, patru la număr, au avut loc în judeţul Vâlcea, dar şi în Craiova, iar cei doi bărbaţi de 28 şi 36 de ani au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vâlcea, în vederea audierii și continuării cercetărilor.

“La data de 18 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Vâlcea și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vâlcea au efectuat 3 percheziții domiciliare, în județul Vâlcea și una în municipiul Craiova, pentru depistarea a 2 bărbații bănuiți de trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și trafic de droguri de risc.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2018-2020, cei doi bărbați, de 28, respectiv 36 de ani, din Drăgășani și Râmnicu Vâlcea, ar fi racolat, folosind și metoda ,,Loverboy”, patru tinere, cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani, pe care le-ar fi obligat la practicarea prostituției, atât pe teritoriul țării, cât și în afara acesteia.

De asemenea, unul dintre bărbați este bănuit și de trafic și consum de substanțe interzise.

De la locuințele persoanelor vizate, au fost ridicate, în vederea confiscării, 8 telefoane mobile, 10 cartele SIM, 2 stick-uri de memorie, 2 grindere, un cântar electronic și mai multe înscrisuri” – se arată într-un comunicat al Poliţiei Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like