VIDEO: PERCHEZIȚII în VÂLCEA. Vizate au fost persoane care colectează deșeuri

/

Patru percheziții domiciliare au avut loc în această dimineață de marți, 17 ianuarie 2023, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, în comuna Budești, dar și câte o percheziție la București și în Ilfov. Dosarul instrumentat de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, vizează persoane care au derulat activități de colectare și comercializare de deșeuri feroase și neferoase. Descinderile au avut loc la locuințele suspecților,, precum și la sediul, respectiv punctul de lucru al unei societăți comerciale.

“Acțiunea s-a desfășurat într-un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală și folosire, cu rea-credință, a bunurilor sau creditului societății, într-un scop contrar intereselor acesteia.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost ridicate mijloacele de probă folosite la comiterea faptelor.

De asemenea, au fost puse în executare 3 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul I.P.J. Vâlcea, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

Prejudiciul cauzat este estimat la 20.000.000 de lei.

La activitate au participat criminaliști din cadrul Serviciul Criminalistic Vâlcea, luptători din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale Vâlcea, polițiști din cadrul D.G.P.M.B. – Poliția Sectorului 1 – S.I.C.E., I.P.J. Ilfov – S.I.C.E., I.G.P.R. – S.I.A.S. și jandarmi din cadrul I.J.J. Vâlcea” – informează IPJ Vâlcea, într-un comunicat de presă.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like