VIDEO – RÂMNICU VÂLCEA: Pregăteau un jaf ca-n filme? Prinși pe acoperișul unui bloc, cățărați pe frânghie

Se pregăteau să dea spargerea în apartamente. Aceasta este bănuiala locatarilor după ce doi indivizi s-au urcat pe acoperișul unui bloc și au încercat să coboare cu frânghiile în apartamente. Totul s-a întâmplat în dimineata zilei de 2 ianuarie 2019, in jurul orei 03.00, la blocul 12, pe faleza Olăneștiului, în cartierul 1 Mai din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Suspecții au forțat intrarea în scara blocului, distrugând interfonul. Ei au fost observați de proprietarii de apartamente chiar în timp ce se deplasau pe terasa blocului, având asupra loc frânghii. Oamenii au sunat imediat la Poliție, unul dintre indivizi fiind prins de polițiști chiar când cobora pe frânghie. iar cel de-al doilea se pregătea și el de același lucru. Deocamdată, polițiștii au înregistrat un dosar penal pentru distrugere.

“La data de 2 ianuarie ora 3 dimineata un barbat din municipiul Rm Valcea a sesizat politia cu privire la faptul ca, in timp ce se afla la domiciliu, a observat doi barbati care incercau sa patrunda cu forta in scara blocului. Politisti din cadrul Politiei municipiului Rm Valcea si jandarmi s-au deplasat la fata locului, cei doi barbati, de 34 si 38 de ani, fiind depistati in timp ce se deplasau pe acoperisul blocului. Acestia au fost condusi la sediul politiei pentru cercetari, fiind inregistrat un dosar penal in care se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de distrugere. Cei doi barbati sunt din Babeni si Muereasca” – precizează IPJ Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like