VIDEO – VÂLCEA. Violenţă în trafic. Tânăr atacat cu bâta pe o stradă din Lăcusteni

Incident şocant noaptea trecută pe strada Contea din comuna Lăcusteni, judeţul Vâlcea. Un tânăr de 21 de ani a sunat disperat la 112 solicitând ajutorul forţelor de ordine după ce a fost blocat de două vehicule în trafic şi ameninţat cu acte de violenţă. Până să ajungă poliţiştii acolo, doi indivizi înarmaţi cu bâte au spart geamurile autoturismului în care se afla victima şi l-au lovit pe tânăr în zona capului, fiind transportat ulterior la Spitalul Drăgăşani unde s-a constatat că avea o plagă deschisă.

“Astăzi in data de 24-07-2020 între orele 00:10 -00:50 am fost oprit și atacat in timp ce ma aflam la volan in Localitatea Lacusteni,Jud,Vâlcea,strada Contea !” – a anunţat tânărul Iulian D. pe pagina sa de Facebook, alături de câteva filmări.

Potrivit IPJ Vâlcea, în cauză s-a deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, dar şi distrugere. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au constatat că cele spuse de victimă se adeveresc, însă agresorii nu au mai fost găsiţi acolo. Oamenii legii spun că au deschis cercetările pentru că s-au sesizat din oficiu, însă aşteaptă ca victima să depună plângere penală împotriva agresorilor pe care susţine că i-a recunoscut.

loading...

You May Also Like