VIOLATOR lăsat în LIBERTATE la VÂLCEA. O fată de 13 ani a fost victima lui!

A violat o fetiță de 13 ani, în repetate rânduri, însă a fost lăsat în libertate de procurori. Individul de 39 de ani, din comuna Lădești, județul Vâlcea, a profitat fără nicio rușine de copilă, iar anchetatorii au considerat pentru faptele sale că trebuie pus doar sub control judiciar.

Faptele ar fi fost comise în anul 2019, iar când a aflat că este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol, bărbatul a fugit, sustrăgându-se urmăririi penale. Individul a fost însă prins, el fiind descoperit în data de 6 iunie 2019, pe raza comunei Dăești, în zona Fedeleșoiu.

“Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul ar fi întreținut, în mai multe rânduri, relații sexuale cu o minoră, de 13 ani, din comuna Mădulari, în cursul anului 2019. 

Polițiștii s-au sesizat cu privire la comiterea infracțiunii de viol, dat fiind faptul că, în urma cercetărilor efectuate, minora nu avea capacitatea de a discerne asupra faptelor sale. 

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală au reușit să-l depisteze pe bărbat în comuna Dăești, sat Fedeloșoiu, cu sprijinul polițiștilor din localitate. Acesta se sustrăgea cercetărilor și măsurilor preventive. 

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Peventivă Vâlcea, iar astăzi (vineri, 7 iunie 2019 – n.r.) procurorul de caz din cadrul Parchetului de e lângă Judecătoria Drăgășani a dispus măsura controlului judiciar față de acesta. 

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de viol” _ precizează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like