120 de polițiști și jandarmi sunt scoși în stradă la Romanian Music Award din centrul Râmnicului

/


Aproximativ 70 de polițiști și 50 de jandarmi din Vâlcea vor supraveghea în această seară pentru ca Gala Premiilor Romanian Music Awards, ce are loc în centrul civic al municipiului Râmnicu Vâlcea, să se desfășoare în condiții de siguranță.

Jandarmii anunță că vor acționa în scop preventiv şi descurajator, având elemente de dispozitiv în tot perimetrul festivalului, prin posturi, patrule şi rezerve de intervenţie antiteroriste, precum şi pentru restabilirea ordinii publice la nevoie, verificarea respectării regulilor de comportament, precum şi gestionarea operativă a oricăror fapte antisociale constatate.

La rândul lor, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea vor acționa permanent, cu efective mărite, pentru  menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, fluidizarea traficului rutier și prevenirea evenimentelor în trafic, precum și pentru a interveni prompt în cazul producerii oricăror fapte de natură penală sau contravențională. 

Forțele de ordine avertizează că nu vor tolera consumul și traficul de droguri. În mod cert, printre participanți vor exista și jandarmi îmbrăcați civil.

“Recomandăm cetățenilor să țină seama de câteva sfaturi pentru ca această gală de premiere organizată în municipiului Râmnicu Vâlcea, să rămână în amintirea tuturor ca un eveniment reușit, lipsit de incidente:

– să respecte indicațiile polițiștilor rutieri;

-să nu consume băuturi alcoolice/substanțe psihoactive înainte de a urca la volan;

-să folosească locurile de parcare special amenajate;

-prudență în relațiile cu persoane cunoscute întâmplător;

-să respecte regulile de conviețuire socială, iar noaptea târziu să se deplaseze în grup, evitând locurile izolate și întunecoase” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like