FOTO: HOAŢA din DM, de la Winmarkt Râmnicu Vâlcea, a fost prinsă

Furt la drogheria DM din Winmarkt Cozia Râmnicu Vâlcea soluţionat de poliţiştii municipiului. De câteva zile, pe site-ul de socializare Facebook circulau câteva fotografii cu o tânără ce era acuzată că a sustras, în seara zilei de 23 ianuarie a.c., suma de 11.405 lei din casieria drogheriei DM.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat-o pe suspectă, aflând că ea are 21 de ani şi este din municipiul Sibiu.

„În fapt, în cursul zilei de 23 ianuarie a.c., o femeie a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, din seiful societății unde lucrează, a fost sustrasă suma menționată. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, demarând cercetările din care a rezultat că persoana bănuită ar fi intrat in biroul administrativ al magazinului și ar fi deschis seiful unde se aflau banii, însușindu-și suma găsită.

A fost înregistrat un dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând să se dispună măsurile legale” – precizează IPJ Vâlcea.

foto: Facebook

You May Also Like