29 de angajaţi ai Spitalului Judeţean Vâlcea, testaţi pentru coronavirus

După ce asistenta şefă a Secţiei ORL din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea a fost testată pozitiv cu coronavirus, s-a luat decizia ca 29 de cadre medicale şi personal auxiliar să fie supuşi testului pentru COVID-19. Rezultatele sunt aşteptate să vină miercuri, 8 aprilie 2020, timp în care tot personalul de pe Secţia ORL se află în izolare la domiciliu.

“În cadrul unității sanitare s-a efectuat dezinfecția etajului unde persoana își efectua activitatea. Au fost recoltate probe personalului medico-sanitar din secție. 

Până la aflarea rezultatelor, personalul medical din secție rămâne în izolare la domiciliu. Atât persoana diagnosticată pozitiv cât si restul personalului medico-sanitar au purtat în permanență echipament de protecție.

La acest moment, ancheta epidemiologică efectuată de DSP Vâlcea este în desfășurare. ​Momentan, starea pacientei, aflate într-o unitate sanitară sub supraveghere medicală, este staționară” – precizează, printr-un comunicat oficial, Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei din Vâlcea. 

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like