3 cămăși bărbătești casual pentru vara 2020

Știați că în vara anului 2020 se poartă cămășile bărbătești foarte colorate? Dacă înainte o cămășă colorată te ducea cu gândul doar la o vacanță pe malul mării, acum se poartă oriunde și oricând. La o plimbare cu prietenii, acasă cu familia, în vacanță, domnii moderni aleg camasi barbati cât mai vesele și colorate, care să le facă zilele frumoase.

Noua modă  a prins amploare puțin câte puțin, iar acum majoritatea bărbaților u măcar o cămașă colorată în garderobă. Bineînțeles, când vine vorba de cămășile pe care le purtați la birou sau la evenimente elegante, vă recomand să rămâneți la varianta clasică.

Pe nouamoda.com am văzut o mulțime de cămăși bărbați ieftine și moderne, atât clasice cât și slim fit sau cu mânecă scurtă. Azi vreau să vă arăt trei modele de cămăși bărbătești casual, perfecte pentru vara lui 2020.

Cămașă cu buzunare, din bumbac

Pentru zilele călduroase, bumbacul este mereu cea mai bună alegere. Este un material care lasă pielea să respire, este confortabil și care arată bine. Cu siguranță se așează perfect atât la blugi cât și la pantaloni scurți. Culoarea este potrivită pentru zilele însorite, neatrăgând soarele prea tare.

Cămașă în carouri

Această cămașă nu se poate încadra chiar la cămăși bărbați cu mânecă scurtă, dar e pe aproape, mâneca fiind trei sferturi. Oricum, materialul vaporos și faptul că este destul de largă sigur o va face o alegere potrivită pentru serile calde de vară. Combinată cu o pereche de blugi și niște pantofi sport drăguți, veți crea o ținută casual de efect.

Cămașă subțire din bumbac

Această cămașă mă duce cu gândul la cele de blugi, datorită albastrului frumos. Totuși, este dintr-un bumbac confortabil, răcoros, perfectă pentru ținute modern și de efect. Este una dintre acele cămăși simple, dar care pot fi piesa centrală a unei ținute super, dacă știi să o combini. 

℗Articol publicitar

loading...

You May Also Like