ADOLESCENTĂ dispărută de acasă, găsită în centrul RÂMNICULUI

O adolescentă, ce a căpătat obiceiul de a fugi de acasă, a fost dată dispărută zilele trecute de mama sa. Minora a plecat de la domiciliul în seara zilei de 7 iulie 2017, iar mama sa, disperată că nu reuşeşte să o contacteze, a sunat la 112 şi a cerut ajutorul oamenilor legii. După câteva ore de căutări, poliţiştii au găsit-o pe adolescentă în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea.  

“În seara zilei de 7 iulie a.c., o femeie din Râmnicu Vâlcea a sesizat polițiștii cu privire la faptul că fiica sa, de 14 ani, a plecat de acasă si nu a mai revenit, fata având și în trecut plecări de acest gen.

În urma verificărilor efectuate, cu operativitate, în doar  câteva ore, polițiștii au reușit depistarea minorei în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, iar din documentarea realizată, s-a constatat că nu a fost victima niciunei infracțiuni. Minora a fost condusă acasă, la mama ei” – precizează IPJ Vâlcea.

You May Also Like

One thought on “ADOLESCENTĂ dispărută de acasă, găsită în centrul RÂMNICULUI

  1. Au gasito polististi,asta nu este adevarat! Un cetatean a recunoscuto si i-a anuntat! Ei au trecut cu echipajul de vreo 3 ori pe langa ea, si nu au vazuto!

Comments are closed.