Alternative la jocuri de noroc pentru sloturi

Când eşti în faţa unui slot timpul se scurge cu rapiditate. Eşti atras de magia acestor jocuri de noroc şi cu greu te dezlipeşti din faţa acestora. Nici nu ar avea ce să nu îţi placă la aceste populare jocuri de noroc.

Sunt ofertate într-un număr impresionant şi au teme atât de diverse încât cu greu te poţi hotărî să faci o alegere. Nu în ultimul rând contribuie la popularitatea acestora şi premiile mari pe care le poţi câştiga într-o fracţiune de secundă.

Şi totuşi, oricât de greu ar fi să te desprinzi din faţa acestora, fă acest lucru şi explorează noi teritorii. Nu întotdeauna sloturile sunt cele mai bune alegeri prin prisma ratei de ramburs către jucător. Alege deci alte jocuri care se apropie de un RTP de 100% şi nu ezita să le încerci!

Video Poker

Winmasters este un site renumit pentru jocuri de noroc. Sunt cu adevărat maeştrii jocurilor şi pe paginile lor de ofertă vei întâlni o mulţime de posibilităţi de joc. Unul dintre cele mai accesate jocuri îl constituie fără îndoială cel de Video Poker. Este combinaţia perfectă între sloturi şi clasicul joc de poker. Dacă mai eşti şi însoţit de puţin noroc, poţi forma cea mai valoroasă combinaţie din poker, cea de chintă roială. Dacă accesezi jocul de Video Poker, nu vei fi privat de obţinerea acesteia, însă în acest caz ea se va afişa pe ecranul video al jocului.

Şi pentru că te interesează în mod deosebit câştigul, jocul de Video Poker are cel mai mare RTP pe care îl poţi întâlni, cel de 99,5%. Merită deci să îl joci şi să accesezi cât mai multe variante din acest joc. Cea mai cunoscută este cea de Joker Poker, dar poţi juca cu aceleaşi şanse mari de câştig şi Jacks or Better sau Deuces Wild. Gameplay-ul este asemănător, ceea ce diferă este plata pe care fiecare joc o face la aceleaşi combinaţii ştiute din poker.

Suplimentar, jocul Video Poker îţi oferă opţiunea de Gamble dar şi o altă funcţie pe care nu o întâlneşti la sloturi. Ai posibilitatea să opreşti pe ecran cărţile pe care le doreşti, apăsând butonul cu denumirea Hold. Poţi obţine în acest fel combinaţii valoroase şi de ce nu, chiar o chintă roială. În acest caz eşti chiar un norocos, pentru că în funcţie de miza pe care o practici poţi obţine un câştig cu adevărat impresionant.

Mini Baccarat

Sloturile sunt atât de populare tocmai pentru că nu au reguli de joc. Apeşi pe butonul de spin şi laşi rolele să se învârtă. Ceea ce acestea dispun pe ecran sunt simboluri care pot forma sau nu o combinaţie câştigătoare. Ca jucător nu intervii cu nimic asupra jocului, decât doar dacă schimbi miza de joc sau alegi să dublezi un câştig obţinut. Mai mult, poţi apela la butonul de joc automat, ceea ce va duce la rotirea rolelor fără ca tu să mai intervii asupra jocului.

Poate că simplitatea sloturilor face că aceste jocuri de noroc să conducă în preferinţele jucătorilor, însă acest lucru nu înseamnă că oferta începe şi se termină cu ele. Există şi un alt joc care îţi solicita puţin atenţia şi care îţi poate aduce câştiguri mai mari decât cele oferite de sloturi, jocul de Mini Baccarat. Mini Baccarat  are la rândul lui un RTP foarte mare, care se apropie de 99%. Acest lucru înseamnă pentru tine o rată de câştig mare, în condiţiile în care regulile sunt extrem de simple. Va trebui să pariezi pe bancă sau pe jucător şi să ridici câştigul aferent pariului.

Jocul are în prim plan cărţile de joc şi în determinarea câştigătorului contează valoarea fiecăreia. Va trebui să pariezi întotdeauna pe cea mai valoroasă combinaţie, astfel încât să ridici de fiecare dată potul de pe masa de joc. Cel mai bun pariu la Mini Baccarat este pariul pe bancă sau pe dealer, pariu care îţi aduce un RTP de 99%. Nici cel pe jucător nu este de aruncat, însă în acest caz vei avea parte de o rată de rambursare care se situează la un procent de 98,5%.

Blackjack

Jocul este similar celui de Baccarat, în sensul în care şi aici primează valoarea cărţilor de joc. Cunoscut mai ales sub denumirea de 21, jocul este unul care se bazează pe reguli simple şi pe cote destul de atrăgătoare. Merită menţionat şi faptul că dintre toate jocurile de masă, jocul de Blackjack este înzestrat de către producători cu un RTP de 99,5%. Dacă ştii să aplici aici şi o strategie de joc eficientă, atunci îţi poţi mări RTP-ul până la valoarea absolută de 100%.

Ca să faci însă acest lucru trebuie să cunoşti valoarea cărţilor şi să ştii când este cel mai oportun moment să pariezi. Dacă ai în mână o carte de 10 şi A, este clar că ai făcut 21 şi poţi paria o sumă destul de mare de bani. Dacă însă ai cărţi mici în mână şi va trebui să ceri cărţi suplimentare pentru a te apropia de valoarea cărţilor dealerului, atunci schimbă pariul. Joacă pe bancă şi cu siguranţă că vei obţine în acest caz un câştig decent.

Este adevărat că faţă de sloturi ai nevoie la jocul de Blackjack de o strategie şi de cunoaşterea regulilor, dar avantajele sunt enorme. Nu depinzi de noroc că la sloturi, în jocul de Blackjack doar inteligenţa ta este factorul decisiv.

Concluzie

Sunt aceste alternative viabile sloturilor? Cu siguranţă da, mai ales dacă gândeşti din perspectiva RTP-ului superior cu care acestea sunt create. Nu ezita deci, încearcă jocul de Video Poker, pe cel de Blackjack, dar nu ezita să îl testezi şi pe cel de Mini Baccarat.

🅿️

loading...

You May Also Like