APAVIL S.A.: Apa potabilă, oprită în anumite zone din Râmnicu Vâlcea și Ocnele Mari

/

Ca urmare a executării lucrărilor de remediere a avariei de pe conducta de transport apă potabilă PREMO Dn 600 mm, existentă în Râmnicu Vâlcea, strada Depozitelor, în incinta societății  ETA, în perioada 08.04.2022, ora 0800 – 09.04.2022, ora  2000 se va întrerupe  furnizarea  apei  potabile  la consumatorii aflați pe strada Calea lui Traian – tronson cuprins de la intrarea Sudului până la strada Depozitelor (ambele sensuri de mers), blocurile 1 și 2 Vilmar, PT 12 Magheru, strada Iacob Simian, strada Schitului – parțial, strada Drumul Gării (Gândăcești), strada Buridava, strada Stolniceni – partea stângă de mers;, strada Depozitelor – de la intersecția cu calea ferată, până la intersecția cu străzile Copăcelu – Ghioceilor. Având în vedere că lucrările de remediere necesită  un interval mai mare de timp și cantitatea de apă acumulată în rezervorul Copăcelu nu va fi suficientă, vor fi  afectate și zonele: parțial str. Râureni precum și străzile laterale, orașul Ocnele Mari, zona  Copăcelu – Căzănești.

Echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor și remedierii avariei.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte  și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS – MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A.

loading...

You May Also Like