ATENȚIE. Miting în Râmnicu Vâlcea. Trafic restricționat timp de trei zile

/

Reîncep protestele în Râmnicu Vâlcea. Angajații de la Ciech Sodă (USG) anunță trei zile de proteste în municipiu, în perioada 25-27 septembrie 2019. Manifestările vor fi sub formă de marş şi miting, în intervalul orar 14.00-17.00 și sunt organizate de Sindicatul ”SODISTUL” din Ciech Soda România, Sindicatul ”2015 CET” din CET Govora şi sindicatele din Federaţia ”SALROCA” din S.N.S. SA-SEM Rm. Vâlcea.

Traseul pentru marş este următorul: strada Calea lui Traian (după intersecţia cu Intrarea Sudului spre nord) – bulevardul Tudor Vladimirescu (trotuar) – strada General Praporgescu – sediu Consiliul Judeţean Vâlcea (strada General Praporgescu nr.1). Locul de adunare şi punctul de plecare al protestatarilor este pe Calea lui Traian, după intersecţia cu Intrarea Sudului spre nord.

Ca urmare, în aceste trei zile, în intervalul orar menționat, traficul în municipiul Râmnicu Vâlcea va fi restricionat, manifestanții urmând să se deplaseze în marș pe prima bandă de circulaţie din direcţia sud-nord a străzii Calea lui Traian.

„Se instituie restricţie temporară de circulaţie pe strada Calea lui Traian şi bulevardul Tudor Vladimirescu pe perioada deplasării participanţilor la marş; pe strada General Praporgescu se instituie restricţie temporară de circulaţie pe segmentul cuprins între intersecţia cu strada Căpitan Mărăşanu şi intersecţia cu bulevardul Tudor Vladimirescu; pentru autoturismele din dotarea Consiliului Judeţean Vâlcea şi autoturismele personale ale salariaţilor din această instituţie, precum şi pentru ceilalţi participanţi la trafic, se schimbă temporar sensul de circulaţie din strada Căpitan Mărăşanu pentru a permite ieşirea la strada Calea lui Traian” – precizează Primăria Râmnicu Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like