Atenţie, se filmează în Râmnicu Vâlcea! Blocaje rutiere în muncipiu

Sunt anunţate blocaje rutiere în municipiul Râmnicu Vâlcea din cauza unor filmări pentru un film românesc. Este vorba de unele locaţii din oraşul nostru, ce vor fi anunţate în timp util. Deocamdată, echipa de filmare anunţă că în data de 22 august, în intervalul orar 18:00 – 20:30, va fi organizat un blocaj rutier intermitent pe o porțiune din Aleea Castanilor. Ulterior vor fi comunicate și alte scurte blocaje rutiere ce vor avea loc în datele de 31 august, 8 septembrie și 10 septembrie.

“Au început filmările pentru un film românesc la Râmnicu Vâlcea. Filmul reprezintă primul lungmetraj al lui Octav Chelaru, regizor ale cărui scurtmetraje anterioare au fost întâmpinate de succes festivalier, ultimele două având premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Locarno.

Filmul este o co-producție România – Germania – Serbia și este produs de casa de producție deFilm, avându-l ca producător pe Radu Stancu, în co-producție cu Germania, prin casa de producție 42film, și Serbia, prin casa de producție EED Productions.

Filmările vor avea loc în exclusivitate în Râmnicu Vâlcea și împrejurimi, echipa de filmare fiind prezentă într-o serie de locații private, precum și locații din domeniul public. Filmările se vor desfășura până în data de 11 septembrie 2020.

Din distribuție fac parte Mălina Manovici, Alexandru Papadopol și Sergiu Smerea, în roluri principale, iar actorii Richard Bovnoczki, Ana Maria Moldovan, Marian Râlea și Gabriel Spahiu în roluri secundare” – se arată într-un comunicat de presă.

loading...

You May Also Like