ATENȚIE! Se întrerupe furnizarea apei potabile în Râmnicu Vâlcea. Vezi în ce zone!

/

Ca urmare a executării lucrărilor de montare a unui apometru Dn 50 mm pe conducta de distribuție apă potabilăexistentă pe strada Iacob Simian din Râmnicu Vâlcea, necesar pentru sectorizarea consumatorilor, în data de 24.06.2021, în intervalul orar 0900 – 1400se va întrerupe furnizarea apei  potabile la consumatorii existenți în Râmnicu Vâlcea pe strada Calea lui Traian nr. 47, 49, Liceul General Magheru, PT 12 Magheru și strada Iacob Simian – blocurile Vilmar 1 și Vilmar 2.

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte  și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A

loading...

You May Also Like