Ceasuri bărbătești potrivite pentru un cadou

/

Când vorbim despre un cadou pentru un bărbat, este posibil ca inițial să pară mai greu decât pentru o femeie. Însă nu e deloc așa. Ba chiar este mai ușor, pentru că ne putem îndrepta către accesoriile iubite de toți: ceasuri, curele, cravate, ochelari. Nu cred că este vreun domn care să nu iubească ceasurile. Sau dacă există, eu nu l-am întâlnit încă.

Azi vreau să vorbim despre ceasuri barbati. Fie că vorbim despre ceasuri sport sau ceasuri office sau elegante, atunci când vrem să luăm un cadou care să impresioneze, cu siguranță nu avem cum să dăm greș cu un ceas. Du-i unui bărbat unul dintre acele ceasuri bărbați Fossil pe care toți le visează și vei vedea cum zâmbetul i se lărgește vizibil. 

Ce e drept, ceasul este unul din cele mai iubite accesorii, atât de bărbați cât și de femei. Azi vreau să vă povestesc despre câteva modele de ceasuri bărbătești pe care le-am găsit pe nouamoda.com și care mi se par mai mult decât potrivite pentru un cadou.

Trei modele de ceasuri bărbătești de pe Nouamoda.com

Ceas bussiness pentru bărbați

La job nu pot purta un ceas sport, așa că dacă vreți să îi oferiți un ceas pe care să îl poarte zi de zi, vă puteți îndrepta spre un ceas bărbătesc elegant, dar simplu. Un ceas negru poate fi ușor asortat la orice ținută și este perfect pentru birou, zi de zi.

Ceas multifunțional, smart casual

Dacă bărbatul căruia vreți să îi faceți o bucurie preferă stilul casual sau smart casual, atunci acest ceas este perfect pentru el. Combinația de culori și ecranul multifuncțional îl va face să nu îl mai dea jos de la mână, odată ce îl pune acolo.

Ceas sport

Nu se putea să lipsească din recomandări și un ceas sport. Este perfect pentru iubitorii de sport și natură, fiind rezistent la apă și putând fi purtat în orice moment, fără grija că se va strica.

Ceasurile au fost și vor fi mereu accesoriul preferat de bărbați. Este atât de simplu să îi facem un cadou care să îi placă! Mult mai simplu decât pare.

℗Articol publicitar

loading...

You May Also Like