Cine poate să o oprească pe Bayern Munchen în Bundesliga? Două echipe cu șanse reale

/

Bayern Munchen a cucerit al zecelea titlu consecutiv în Bundesliga. Formația pregătită de Julian Nagelsmann, unul dintre cei mai tineri antrenori din campionatul german, a dominat o nouă ediție a competiției și pare să fie de neoprit în aceste clipe. Cel mai probabil cota bavarezilor pentru a câștiga Bundesliga și sezonul viitor va fi una de sub 1.50. Dacă ești fan de pariuri live, poți plasa liniștit pariuri în timpul meciurilor conform cărora Bayern nu se va opri din marcat prea curând.

Dominarea pare să fie, așadar, totală. Cine mai poate în aceste condiții să îi oprească pe cei de la Bayern să câștige al 11-lea titlu consecutiv? Cine poate să salveze Bundesliga? Mai jos, vom analiza două echipe cu șanse reale de a face acest lucru, chiar dacă nu cele mai mari.

Care sunt echipele care pot să o oprească pe Bayern Munchen

  1. Borussia Dortmund

Borussia Dortmund rămâne și în aceste momente principala rivală a lui Bayern Munchen. Echipa de pe Westfallenstadion este formația cu cele mai mari șanse să o oprească în stagiunea viitoare pe actuala campioană a Germaniei. Cu toate acestea, trebuie făcute niște schimbări majore dacă se dorește cu adevărat acest lucru. În primul rând, Dortmund nu trebuie să își mai vândă cei mai valoroși jucători. Bun, plecarea lui Erling Haaland este inevitabilă în acest moment, având în vedere clauza sa de reziliere accesibilă, însă Borussia trebuie să păstreze celelalte piese cheie. Mai ales pe Jude Bellingham, cel care are potențialul să devină cel mai bun mijlocaș din Bundelisga, depășindu-l astfel chiar pe Joshua Kimmich de la Bayern. Mai mult, Dortmund ar face bine să își schimbe antrenorul – Marco Rose nu pare pregătit să ducă echipa la următorul nivel. Un alt aspect la fel de important este defensiva, mai exact axul central al apărării. Manuel Akanji și Zagadou nu au fost la nivelul necesar în acest sezon și trebuie să plece. Este necesar să se facă investiții în apărare și să fie aduși măcar doi fundași. Poate chiar și un portar. Cu aceste trei condiții (mai ales un antrenor de clasă mondială), Dortmund va avea șanse reale să concureze cu Bayern pentru titlul din Bundesliga, mai ales dacă Robert Lewandowski va pleca la Barcelona, așa cum spun zvonurile în acest moment.

  1. RB Leipzig

Formația deținută de gigantul Red Bull pornește cu a treia șansă, însă nu trebuie ignorate toate calitățile echipei. Un lot excelent, plin de tineri, care este capabil să facă meciuri strălucite. Un antrenor foarte valoros în persoana lui Domenico Tedesco, un tehnician mereu dispus să inoveze și să ducă echipa în viitor. Așadar Leipzig pare clubul cel mai bine echipat pentru viitor, chiar dacă poate în prezent șansele reale de a o detrona pe Bayern sunt mici. Spre deosebire de Dortmund, strategia lor pare să fie mai eficientă și mai utilă pentru viitorul mai îndepărtat.

Așadar dacă Bayern va fi oprită, va fi nevoie ca Borussia Dortmund să facă schimbări majore sau ca RB Leipzig să își continue drumul spre a deveni un club care se bate an de an la titlu.

sursă foto: unsplash.com

🅿️ Articol publicitar

loading...

You May Also Like