CJ Vâlcea a demarat o ANCHETĂ la spital după MOARTEA fetiţei de 10 ani

/

 

Presa locală şi centrală a prezentat pe larg în ultimele zile cazul unei fetiţe de 10 ani din Vâlcea, care a murit într-o ambulanţă, în drum spre Bucureşti. Transferul ei către un spital din Capitală se pare că a fost făcut târziu însă, mai ales în condiţiile în care micuţa mai fusese dusă de ori de părinţii ei la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, dar, de fiecare dată, medicii au trimis-o acasă.

Acum, pe lângă ancheta poliţiştilor şi cea pe parte de culpă medicală, conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea a decis să demareze o altă anchetă pe parte administrativă. Vicepreşedintele Adrian Buşu, cel care răspunde de activităţile spitalelor aflate sub coordonarea CJ, susţine că în această dimineaţă de vineri 17 martie 2017, preşedintele Constantin Rădulescu a dispus constituirea unei comisii de anchetă, care să colaboreze cu comisia spitalului şi cu Medicina Legală în vederea analizării cazului, din punct de vedere administrativ, din momentul în care fetiţa a ajuns prima dată la UPU Vâlcea şi până când s-a decis transferarea ei la un spital din Bucureşti.

„Am avut o discuţie cu domnul preşedinte în această dimineaţă şi a dispus formarea unei comisii de anchetă, pe parte administrativă, pentru a analiza cum s-a desfăşurat totul din punct de vedere administrativ în acest caz. Deocamdată nu ne putem pronunţa, până când nu avem probe şi o situaţie clară a ceea ce s-a întâmplat” – ne-a declarat Adrian Buşu, vicepreşedintele CJ Vâlcea.

foto fetita: captura video stirileprotv.ro

loading...

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.