Consilierul județean Vâlcu atrage atenția asupra problemelor cu transportul în comun pe ruta Râmnicu Vâlcea – Olănești

Problemele cu transportul în comun de pe traseul Râmnicu Vâlcea – Băile Olănești ies din nou la iveală în spațiul public. De data aceasta, cel care atrage atenția asupra unor nereguli pe acest traseu este consilierul județean liberal Samoil Vâlcu. El i-a înmânat președintelui Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, o petiție a unui cadru didactic din Olănești, care scoate la iveală lucruri destul de grave ce grave ce se petrec în microbuzele care fac transportul în comun pe această rută.

“Multe probleme cu transportatorii în comun au fost de-a lungul anilor. Acum însă este vorba despre plângerea unei doamne din Olănești în care dă și numele și elevii și angajații care fac transportul, precum și nemulțumirile față de firma Antares. Multe sunt spuse acolo, și ați avut motivația legată de firma respectivă, de șofer, de bilete, de imposibilitatea încărcării abonamentelor și, nu în ultimul rând, de mașini. Problema este că răspunsul Consiliului Județean Vâlcea este mai năucitor, pentru că nu are nicio legătură cu solicitarea” – a declarat consilerul județean Samoil Vâlcu.

În acest context, președintele CJ Vâlcea a preluat petiția și a mărturisit că o va trata cu maximă seriozitate, în condițiile în care consideră că problemele semnalate sunt foarte grave.

“Este răspunsul semnat de administratorul public și o să cer și eu dosarul. Este o luptă corp la corp cu transportatorii. Nu vă închipuiți de pățim acum cu această anunțată licitație pentru serviciile de transport public. Lucurile au evoluat năucitor. Noi vom face și către UJCR și către Parlamentul României solicitările de rigoare astfel încât Consiliul Județean să nu fie pus decât în situația de a respecta milimetric legea. Cu privire la răspunsuri la petiții, sunt foarte multe. Nu încerc să-i scuz pe colegii mei, dar vă asigur că voi trata cu toată atenția această solicitare a doameni pentru că lucrurile care se scriu aici sunt foarte grave” – a declarat președintele Constantin Rădulescu.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like