COVID-19: Numărul deceselor a ajuns la 202 în județul Vâlcea

Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea, de la începutul pandemiei și până în prezent, au fost confirmate 11.414 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 și au fost înregistrate 202 decese.   

În prezent, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se află internate 96 de persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 12 sunt asimptomatice și cu forme ușoare ale infecției, 73 au forme medii și 11 sunt internate în secția ATI. 

În acest moment, în județ, sunt 13 focare de SARS-CoV-2, în centre rezidențiale, la agenți economici și în cadrul instituțiilor publice.

În ultimele 24 de ore a fost internată în spitalele din Vâlcea o persoană confirmată pozitiv cu virusul SARS-COV-2. 

Numărul persoanelor declarate vindecate până acum este de 7.830 din cele internate în unități sanitare de la începutul pandemiei.

În județ, în baza definiției de caz, a protocolului medicalși a codului de caz atribuit de către DSP Vâlcea, până la această dată, au fost realizate 45.937 de teste prin tehnica RT-PCR. De asemenea, conform raportărilor laboratoarelor de analize, au fost recoltate, în regim screening și contra cost, 31.402 teste în vederea identificării virusului SARS-CoV-2. În total au fost realizate 77.339 de teste în județul Vâlcea.

loading...

You May Also Like