Cum să ai legături strânse cu familia, chiar dacă locuiești în străinătate

/

Secolul vitezei a adus cu el și un mare beneficiu al tehnologiei moderne: faptul că atunci când locuiești la distanță de familie, când te muți în altă țară, nu înseamnă că rupi sau răcești legăturile cu cei dragi, ba din contră, faptul că ești la o asemenea depărtare te poate face să îi apreciezi mai mult pe cei pe care îi iubești. 

Însă, chiar dacă ai la dispoziție numeroase căi de comunicare de la distanță, este important și cum o faci, pentru ca relațiile cu oamenii dragi să rămână pline de căldură și de  apropiere. 

Din materialul următor vei afla cum poți păstra legături strânse cu cei pe care îi iubești și care au rămas în acel loc numit, și de tine, până nu demult, acasă…

Iată cum poți păstra o legătură strânsă cu cei de acasă

Chiar dacă ești la mii de kilometri distanță și pare că viața ta din prezent nu mai are nicio legătură cu cea pe care ai lăsat-o în urmă, nu uita de cei dragi. Fă-ți timp, amintește-ți de diferența de fus ora și pliază-te (dacă poți) după programul celor de acasă. Iar dacă există diferențe mai mari de fus orar, ceea ce ar însemna diferențe de zi – noapte, atunci încearcă să îți faci timp măcar atunci când ai liber pentru a comunica cu familia. 

Apelurile video, un must-have al comunicării! Oricât de departe ai fi, tehnologia modernă te aduce mai aproape de cei dragi! În zilele noastre, există numeroase aplicații pe care le poți folosi fără să plătești nimic în plus (doar conexiunea la internet) și te poți conecta într- secundă cu oamenii pe care îi iubești. În acest fel, timpul pare că stă în loc și distanța pare că nu există, sunteți iar unul lângă celălalt și vă bucurați de timpul petrecut împreună, de conversațiile spumoase care condimentau fiecare masă în familie. 

Nu uita de cadouri! Chiar dacă locuiești la mii de kilometri depărtare, acest lucru nu te poate împiedica să le faci celor dragi surprize (mai ales de sărbători). Iar dacă locuiești în Peninsula Iberică, poți face acest lucru extrem de ușor cu ajutorul transportului de pachete România – Spania de la Tabitatour.ro, modul excelent de a reuși să îți faci familia de acasă fericită. Mai mult decât atât, și cei de acasă pot trimite colete prin același serviciu, astfel că vă veți putea face o supriză plăcută reciproc. 

Scrie-le! Chiar dacă sunt mii de kilometri distanță, nu ezita să comunici cu cei dragi prin scris. Dacă în urmă cu ceva ani era nevoie de timp îndelungat pentru ca o scrisoare să ajungă la destinație (mai ales prin poșta internațională), în prezent este nevoie de numai câteva secunde pentru ca mesajul să ajungă la destinatar. Poți scrie mail-uri (dacă ai de împărtășit mai multe gânduri) sau poți scrie mici texte, de genul ”Bună dimineața, vă iubesc!” sau ”Mi-e dor de voi! Să aveți o zi superbă”, care, cu siguranță, vor aduce zâmbete pe fețele oamenilor pe care îi iubești. 

În orice mod ai comunica cu cei de acasă, este important să o faci, în acest fel vei face ca dorul să se atenueze, iar pe lângă faptul că îți va bucura familia, și ție își va da o stare de bine! 

Sursa foto: Pexels.com

🅿️ Articol publicitar

loading...

You May Also Like