Directorul Ponoran după ce s-a vaccinat anti-COVID: “Sfătuiesc pe toată lumea să își facă acest vaccin pentru că este singura noastră șansă să scăpăm de virus”

Managerul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vâlcea, doctorul Dan Ponoran, a fost printre primele cadre medicale care s-au vaccinat anti-COVID. Medicul Ponoran a ajuns la centrul de vaccinare de la Spitalul nr. 2 în jurul orei 12.00, fiind însoțit de soția sa, Simona Ponoran, medic specialist în chirurgie infantilă.
Cu această ocazie, managerul SJU Vâlcea i-a îndemnat pe toți colegii săi din spital, dar și pe cetățeni să nu mai fie neîncrezători și să accepta vaccinarea ca fiind singura noastră șansă să punem capăt pandemiei care ne-a schimbat viețile tuturor.

“A fost foarte simplu, o simplă înțepătură, care chiar nu doare. E prima doză de vaccin , iar pe 25 ianuarie sunt programat pentru a doua doză. Sfătuiesc pe toată lumea să își facă acest vaccin pentru că este singura noastră șansă să scăpăm de virus. Vaccinarea la Spitalul Județean Vâlcea a început azi, 4 ianuarie, la ora 10.00 și se vaccinează cam 20 de persoane pe oră. Până joi vom încheia vaccinarea pentru tot personalul care s-a înscris în mod voluntar pe liste. Numărul persoanelor înscrise este mai mic decât estimam, dar sper ca și ceilalți colegi să înțeleagă că e singura noastră șansă. Procentul celor care au acceptat să se vaccineze este de 40 și ceva la sută. Este un vaccin voluntar, nu putem obliga pe nimeni. Este interesul nostru să ne vaccinăm, dar acum depinde de conștiința fiecăruia” – a declarat medicul Dan Ponoran, managerul Spitalului Județean Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like