DRAMĂ: O elevă a Colegiului Economic din Râmnicu Vâlcea a MURIT!

 

Tragedie la Colegiul Economic din Râmnicu Vâlcea, o elevă pierzând lupta cu viaţa din cauza unei boli incurabile. Roxana Lumineanu era elevă în clasa a IX-a la Economic, ea intrând în toamnă la acest liceu cu nota cea mai mare la Industrie Alimentară.

Primele semne de boală au apărut abia în 8 noiembrie 2016, când părinţii adolescentei au învoit-o de la şcoală pentru că ea nu se simţea bine. Atunci, medicii au descoperit că Roxana suferă de o boală incurabilă. Tratamentul a mers bine prima dată, însă pe parcurs se pare că au apărut alte complicaţii. Din păcate, în urmă cu câteva zile, eleva a intrat în comă şi a fost transportată la Spitalul Fundeni din Bucureşti. Organismul ei nu a mai putut lupta cu boala, iar duminică dimineaţa, 11 decembrie 2016, Roxana a murit pe patul de spital.

Conducerea Colegiului Economic din Râmnicu Vâlcea a primit cu tristeţe această veste dramatică, iar în dimineaţa de luni, 12 decembrie 2016, a început organizarea pentru ca elevii liceului şi profesorii să o conducă pe ultimul drum pe Roxana Lumineanu.

„Este o dramă ce se întâmplă. Era una dintre cele mai bune eleve ale noastre, intrând cu cea mai mare medie la Industrie Alimentară. Ştiam despre problemele ei de sănătate, dar aveam speranţa că se va face bine. Din păcate, Dumnezeu a vrut să o ia la el şi nouă nu ne rămâne decât să îi păstrăm memoria vie. Pe această cale aş dori să transmit condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească” – ne-a spus, cu lacrimi în ochi, directorul Colegiului Economic, prof. Carmen Miroiu.

Dumnezeu să o odihnească!

 

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

8 thoughts on “DRAMĂ: O elevă a Colegiului Economic din Râmnicu Vâlcea a MURIT!

  1. Ca studentă la Jurnalism, pot spune că știrea ta este redactată greșit. O știre trebuie în principal să răspundă la cele 5 întrebări de bază: Cine? Ce? Cum? Unde? Când?
    Trebuia să specifici de ce boală suferă.

  2. Tratamentul a mers bine prima dată, însă pe parcurs de pare că au apărut alte complicaţii.

  3. Ca studenta la Jurnalism, ar trebui sa stii ca trebuie sa ai si umanitate. Familia nu doreste sa se specifice boala si mai trebuie tinut cont si de sentimentele parintilor. Spun eu! Vorbesti din carti, ceea ce, in principiu, nu este rau! Cand o sa practici meseria insa, vei vedea ca nu intotdeauna o stire iti va raspunde la cele cinci intrebari de baza. Mult succes!

  4. Simteai nevoia sa spui tuturor ca esti studenta la Jurnalism? Puteai sa-i lasi un mesaj pe privat. Ai spus-o de parca ai fi la NASA.

  5. Cine?aceasta fata à murit..Ce?de de boala à murit nu se site ( secret).Cum? Pé patul de spital.Unde ?In Bucuresti la spitalul Floreasca.Cand?11 decembrie ora 9:41 . Ai primit informatia care te apasa asa de tare.

  6. Păcat.Am auzit marți de aceasta fată care a studiat la Școala Nr.4 8 ani și care a intrat cu cea mai mare notă la Economic. Astăzi,pe 14 decembrie,am asistat câteva minute la înmormântare și am văzut aproape toată școala în doliu.
    Dumnezeu să o odihnească în pace.

Comments are closed.