DSP VÂLCEA: 37 de persoane au murit ca urmare a infecției cu virusul SARS-CoV-2 şi a altor afecțiuni

Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea au fost confirmate, de la începutul pandemiei și până în prezent, 2.212 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2. Numărul persoanelor care au decedat ca urmare a infecției cu virusul SARS-CoV-2 şi a altor afecțiuni este de 37.

În prezent, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se află internate 115 persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 42 sunt asimptomatice și cu forme ușoare ale infecției, 67au forme medii și 6sunt internate în secția ATI.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalele din Vâlcea5persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

Numărul persoanelor declaratevindecate până acum este de 1.378din cele internate în unități sanitare de la începutul pandemiei.

În județ, în baza definiției de caz și a protocolului medical, până la această dată, au fost realizate 17.851 de teste.

În baza Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a emis, în ultimele 24 de ore,20 de decizii de izolare și 23de decizii de carantină, în prezent, 423de persoane aflându-se în carantină la domiciliu sau la locația declarată și 331de persoane se află în izolare (anchetă epidemiologică – decizie de prelungire a izolării la domiciliu).

loading...

You May Also Like