ELEVII din RÂMNICU VÂLCEA, invitaţi la BALUL BALURILOR în Club Tao

Elevii din Râmnicu Vâlcea vor avea parte şi anul acesta de Balul Balurilor, un eveniment ce a devenit deja tradiţie pentru tinerii din municipiu. Balul Balurilor se va ţine în seara zilei de sâmbătă, 16 decembrie 2017, de la ora 19.00, în Club Tao. Balul va fi prezentat de Tibi Prioteasa (TYB Photography) un fotograf cunoscut şi indragit de elevii vâlceni, iar invitat special este Ionuţ Rusu, finalistul de la IUmor, care îi va încânta pe elevi cu glumele sale.
“Balul Balurilor este cel mai mare eveniment anual dedicat tinerilor şi toti elevii ştiu asta. Nu putem decat sa ne bucuram pentru aces lucru. Anul acesta Balul va fi pe data de 16 Decembrie tot în Club TAO, organizatorii pregătindu-se temeinic pentru siguranta elevilor, ca în fiecare an, de altfel. Pe scena, dupa ce aflam castigatorii, va urca Ionut Rusu , unul dintre cei mai buni actori de stand-up-comedy din Romania. Din pacate in urma evenimentului nefericit legat de decesul Regelui Mihai, evenimentul va fi in ultima zi de doliu-national. Am avut mici probleme la unele licee, unde directorii ar fi interzis (initial) participarea elevilor la eveniment, insa, in urma discutiilor cu Inspectoratul Scolar, lucrurile s-au lamurit, iar balul va avea loc.
Balul Balurilor nu este un eveniment organizat de o institutie, iar elevii sunt in timpul lor liber. Astfel, participarea se face cu ACORDUL PARINTILOR, nu cu acordul scolilor. Orice forma de interzicere din partea unitatilor de invatamant, este o metoda ABUZIVA. Insa, suntem bucurosi sa vedem faptul ca Inspectoratul Scolar actioneaza corect, exact asa cum prevede legea, iar pe aceasta cale le multumim” – susţine unul dintre organizatori.
loading...

You May Also Like