Eveniment medical de excepție la Râmnicu Vâlcea. CJ și Primăria sprijină manifestarea

/

Timp de trei zile, municipiul Râmnicu Vâlcea va fi gazda Conferinței de Chirurgie Româno-Sârbă, un eveniment aflat la cea de-a XIII-a ediție. În perioada 8 – 10 noiembrie 2018, în orașul nostru vor fi prezenți peste 100 de medici din România ce au specialitatea chirurgie generală și 50 de medici chirurgi din Republica Serbia.

Conferința este organizată de Societatea Română de Chirurgie, Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, Colegiul Medicilor Vâlcea și Asociația Prietenii Spitalului Vâlcean, cu sprijinul Consiliului Județean Vâlcea și al Primăriei Râmnicului. Manifestarea științifică de tradiție internațională s-a mai organizat în țara noastră doar la Craiova, Timișoara și Sibiu.

Evenimentul medical de excepție este sprijinit de președintele Constantin Rădulescu și de primarul Mircia Gutău. În acest sens, Consiliul Județean a alocat miercuri, 31 octombrie 2018, printr-o hotărâre de consiliu, suma de 40.000 lei, bani ce vor fi folosiți pentru buna organizare a Congresului de Chirurgie Româno-Sârb. De asemenea, și Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea a sprijinit evenimentul alocând suma de 40.000 lei.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like