Firma fostului senator vâlcean Jurcan, contract de 2,4 milioane lei pentru alegerile parlamentare

Nu mai este implicat în politica mare, ci se ocupă doar de afacerea care-i prosperă de la an la an. Este vorba despre fostul senator de Vâlcea, Dorel Jurcan (PDL), care recent a câștigat o licitație pentru livrarea de mănuși de protecție sanitară pentru alegerile parlamentare. Valoarea contractului depășește suma de 2,4 milioane de lei

Firma deținută de Jurcan se numește Dolex Com SRL, cu aceasta câștigând licitația organizată de Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Potrivit libertatea.ro, Ministerul a încheiat un acord-cadru „pentru achiziția unor materiale de protecție sanitară necesare organizării și desfășurării în bune condiții a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2020”, conform anunțului de atribuire publicat în portalul de achiziții publice SICAP la 30 noiembrie.

Potrivit datelor de pe SICAP, Dolex Com a încheiat cu MAI două contracte pentru livrarea de mănuși sanitare. Valoarea cumulată a acestor contracte este de 2.424.840 de lei.

Dorel Jurcan a fost senator al județului Vâlcea timp de trei mandate, până în anul 2012. El a fost și președintele Organizației Județene a PDL Vâlcea, însă după fuziunea acestui partid cu PNL nu s-a regăsit în noua structură. Ulterior, în 2016, Jurcan a candidat pentru un post de deputat din partea PRU, dar fără succes. A mai trecut apoi și prin ALDE, însă se pare că acum a decis să se dedice doar afacerilor și o face cu succes se pare.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like