FOCURI de ARMĂ în zona OBÂRŞIA LOTRULUI. Tânăr fugărit de poliţişti

Poliţiştii vâlceni au fost nevoiţi să tragă un foc de armă pentru a-l opri pe un tânăr care a refuzat să oprească maşina la semnal. S-a întâmplat în după-amiaza de joi, 3 august 2017, pe DN 67 C, în zona Obârşia Lotrului, judeţul Vâlcea.

După ce şoferul a refuzat să oprească la semnale, polițiștii au pornit în urmărirea mașinii pe o distanță de aproximativ 1 kilometru. La un moment dat, conducătorul auto a oprit autoturismul, a coborât din el și a fugit în pădurea aflată în partea stângă a DN 7A .

“Polițiștii l-au somat verbal în mai multe rânduri,  după care  s-a executat un foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare, moment în care persoana urmărită s-a oprit din alergat, fiind condus la sediul Poliției Stațiunii Voineasa.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul de 27 de ani din municipiul Lupeni, județul Hunedoara, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.