FOTO – VIDEO: CRUZIME la VÂLCEA. Câini torturaţi şi spânzuraţi într-o pădure…

/

De o cruzime fără margini au dat dovadă nişte indivizi care au omorât în chinuri mai mulţi câini. Maidanezii au fost torturaţi, legaţi de gât cu sfori şi spânzuraţi de un copac. Câinii au fost găsiţi în noaptea de vineri spre sâmbătă, 21-22 iulie 2017, de voluntari şi de membrii asociaţiilor pentru protecţia animalelor, într-o pădure din Ocnele Mari (vezi harta din imagine cu locatia precisă).

„Să închidem ochii in continuare, sa nu distribuim si sa nu reclamam, sa nu ne implicam! Indiferenta este mai pacatoasa decat fapta in sine!!! Caini gasiti astazi, spanzurati in Ocnele Mari, jud Valcea dupa ce au fost târâţi 4 km prin padure si maltratati! Acum avem legi! Sa fie aplicate! Sa fie pedepsiti criminalii!! Ne-am saturat! Se ofera recompensa” – au anunţat pe Facebook membrii asociaţiilor pentru protecţia animalelor.

ATENŢIE: Imagini cu un puternic impact emoţional!

Posted by Nicoleta Loredana Vaetoiu on 21 Iulie 2017

loading...

You May Also Like

One thought on “FOTO – VIDEO: CRUZIME la VÂLCEA. Câini torturaţi şi spânzuraţi într-o pădure…

  1. MOARTE CELOR CE AU FAPTUIT,LOR SI NEAMURILOR LOR ! BESTIILE BIPEZI TREBUIE SA CRAPE INTR-O ALOCALIPSA…!
    Omul zileleor noatre a decazut intr-atat incat la apelativul ‘bestie” raspunde el intotdeauna prin fapte reprobabile…! Bestia=omul va distruge intr-un final planeta ! De preferat ar fi ca specia umana sa dispara pentru un timp indelungat pana ce Terra, planeta albastra se va curata de bipezi,de ura si mizeria pe care o exercita asupra propriului mediu de viata!! Planeta poate fara om, omul nicidecum fara mediu,planeta…!Celor ce intreprind astfel de fapte absolut monstruoase ,fara vreo tangenta cu „omul”, le dorim sa moara in chinuri aidoma acestor fiinte ,ce au acelasi drept la viata pe planeta…!!!!!! Cu siguranta blestemul acestor sacrificate animale, din lipsa de realism in a rezolva uman aceasta problema ,se va intoarce impotriva lor si a progeniturilor lor ,inzecit…! !! De ce ati crede ca voi fecale de hazna umana detineti superioritatea …?! DEGEABA..!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.