FOTO. Femeia din Vâlcea, care ar fi abandonat doi câini în Argeș, a fost amendată

Imaginile cu o femeie din județul Vâlcea care ar fi abandonat doi căței în comuna Priboieni, județul Argeș, au devenit virale pe site-urile de socializare. Doamna în cauză a fost fotografiată chiar în timp ce scotea un sac din mașină și îl arunca pe marginea drumului. Un trecător a văzut întreaga scenă și a oprit în dreptul femeii, luând-o la întrebări. Ba mai mult, el a dezlegat sacul și a eliberat câinii.
Ei bine, întreaga poveste a ajuns pe Facebook, fiind distribuită de sute de oameni. Protecția Animalelor Argeș a făcut plângere la Poliție și a cerut intervenția oamenilor legii. Ca urmare, azi, 4 martie 2021, IPJ Arges, printr-un comunicat de presă, a anunțat că femeia din Vâlcea a fost amendată, deși la fața locului polițiștii nu au mai găsit niciun câine.

“În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la faptul că o femeie ar fi abandonat niște căței, vă aducem la cunoştinţă următoarele:

În dimineața zilei de 03 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Priboieni, o femeie ar fi abandonat, dintr-o mașină, doi căței.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești, care nu au mai găsit în zonă cățeii.

În urma activităților desfășurate de polițiști, femeia în cauză a fost identificată și sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 205/2004 privind protecția animalelor” – se arată în comunicatul IPJ Argeș.

loading...

You May Also Like