FOTO: INCENDIU în RÂMNICU VÂLCEA. O femeie s-a ales cu arsuri pe față

O femeie s-a ales cu arsuri la nivelul feței după ce casa i-a luat foc. În urma incendiului, o altă clădire, lipită de casă, a fost parțial avariată. Incendiul a avut loc în această dimineață de vineri, 28 decembrie 2018, în jurul orei 05.20, pe strada Libertății din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă (ISU) Vâlcea au ajuns la fața locului în timp util și s-au luptat cu flăcările timp de două ore. Până la stingerea flăcărilor însă au ars: acoperișul casei, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de circa 80 mp.; instalația electrica și tocăria a șapte ferestre. De asemenea, au fost degradate: o butelie de aragaz, un frigider, ușile și zugrăveala
Din nefericire, proprietara locuinței s-a ales cu arsuri superficiale la nivelul fetei, dar a refuzat transportul la spital.
La cea de-a doua clădire, lipită de prima, s-au degradat fațada, astereala și tâmplăria.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminarii, pare a fi utilizarea focului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor. Mai precis, o candelă lăsată aprinsă a provocat incendiul.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like