FOTO. Incendiu la Hotel Traian din Călimănești – Căciulata

/

În dimineața zilei de sâmbătă, 17 septembrie 2022, în jurul orei 10.00, pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au intervenit la un hotel din stațiunea Călimănești – Căciulata, acolo unde a fost anunțat un incendiu. Din informațiile primite, incendiul s-a produs la un punct de transformare a energiei electrice, situat în incinta Hotelului Traian.

“La sosirea echipajelor de pompieri militari și membrii SVSU la locul intervenției, incendiul se manifesta cu flacără și degajări de fum emanațiile propagându-se în bucătărie și în interiorul hotelului.
În momentul producerii incendiului, în unitatea turistică se aflau aproximativ 300 de persoane cazate, însă nu a fost necesară evacuarea acestora. Flăcările se manifestau pe o suprafață de aproximativ 6 mp, în zona transformatorului.
Au fost evacuați 12 angajați care se aflau în acel moment în imediata apropiere a zonei în care se manifesta incendiul, dintre aceștia o femeie de 53 de ani primind îngrijiri medicale la locul intervenției, după ce a suferit un atac de panică. Din fericire, nu au existat alte persoane afectate. În paralel cu operațiunea de stingere, s-a luat măsura aerisirii hotelului. Incendiul a fost lichidat la ora 10.41. Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma suprasolicitării instalației electrice” – precizează ISU Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like