FOTO: IPS Varsanufie a primit titlul de cetăţean de onoare, la ceas aniversar

Într-o sală plină de consilieri locali, preoţi, parlamentari şi alte autorităţi locale şi judeţene, Arhiepiscopul Râmnicului, IPS Varsanufie, a primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Râmnicu Vâlcea, acordat prin votul unanim al Consiliului Municipal. Distincţia a primit-o chiar din mâinile primarului Mircia Gutău, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu. Evenimentul a fost organizat marţi, 24 ianuarie 2017, chiar de ziua Înalt Preasfinţiei Sale, IPS Varsanufie.
Constantin Rădulescu a rostit un cuvânt prin care i-a mulţumit IPS Varsanufie pentru întreaga sa activitate de până acum şi i-a urat „La mulţi ani” la împlinirea vârstei de 48 de ani.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like

3 thoughts on “FOTO: IPS Varsanufie a primit titlul de cetăţean de onoare, la ceas aniversar

  1. Mai nea Crișule daca Varsanufie asta are doar 48 de ani , pe buna dreptate daca nu ma fac si eu popa ca-s un pic mai mic decat el. :(((
    Ce sa mai zic ……… fara cuvinte ……..si multa neatentie

    Ce sa mai zic ………

  2. Imi cer scuze dar se pare ca aceasta este varsta reala a parintelui , probabil din cauza bărbii am fost indus in eroare , am gresit , imi cer scuze fata de d-l Crișu .

  3. Ce a facut de merita titlul de cetatean de onoare?Ajuta cumva familii de nevoiasi,tine slujbe gratuite de inmormantare ?Chiar nu inteleg.Sunt sute de oameni care merita aceasta distinctie dar ei raman niste anonimi pt ca au bun simt si cei 7 ani de acasa.Asa ca dle Varsanufie eu unul nu te consider cetatean de onoare.pt ca nu meriti

Comments are closed.