FOTO. Jandarmul vâlcean care întinde o mână de ajutor nevoiașilor…

/


Deși este destul cunoscut pentru activitatea sa intensă ca jandarm montan în nordul județului Vâlcea (Postul de Jandarmi Montani Voineasa), puțini știu că plutonierul adjutant șef Relu Constantin Chelcea face frecvent acte de caritate. Și nu doar în preajma sărbătorilor, ci ori de câte ori are ocazia. Spre exemplu, zilele trecute, Relu – așa cum îl știm cu toții – a mers în zona Obârșia Lotrului pentru a duce ajutoare celor șapte familii care locuiesc temporar în zonă. Sunt culegători de fructe de pădure, oameni amărâți care toată vara locuiesc în corturi și își câștigă existența cu greu.

Plutonierul adjutant șef Chelcea le-a dus mâncare, haine, încălțăminte și jucării pentru copii, aducând un zâmbet pe buzele nevoiașilor și speranță pentru un viitor mai bun

„Sunt gesturi care vin din suflet și nu vreau niciun fel de recunoștință. Din puținul meu am decis să le dăruiesc sărmanilor, ori de câte ori pot. Cea mai mare mulțumire a mea este atunci când văd zâmbetul copiilor, care se bucură și pentru cel mai mic dar pe care îl primesc” – ne-a spus Relu.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like