FOTO – REȚEAUA DE RETAIL MAGAZINE DIANA SE EXTINDE

/

Rețeaua de retail Magazine DIANA a bifat sâmbătă, 06 noiembrie, inaugurarea magazinului cu numărul 67.

Cel de al cincilea Magazin DIANA deschis de la începutul acestui an este amplasat în Râmnicu Vâlcea, cartierul Nord, strada Republicii, nr.18 A, la parterul blocului Emar Grup și dispune de locuri de parcare proprii.

Noul magazin respectă conceptul și design-ul întregului lanț. Cu o suprafață de vânzare de 250 de metri pătrați, propune o sortimentație de peste 3.000 de produse, alimentare și nealimentare, cu game structurate pe toate segmentele de preț. Vitrina asistată oferă produsele din portofoliul DIANA – carne proaspătă și preparată, produse și preparate din carne, iar zona de fructe și legume este aprovizionată de producători locali.

Formatul noului magazin este unul accesibil și practic, categoriile și subcategoriile de produse fiind poziționateastfel încât cumpărătorii să beneficieze de experiențe de cumpărături de calitate, plăcute, fără întreruperi, cât mai simple și rapide.

Magazinul DIANA Republicii este deschis de luni pînă  vineri în intervalul 07.00 – 21.00, între 07.00 – 20.00, sâmbăta, și între 07.00 – 18.00, duminica.

Magazine DIANA

Mereu proaspăt și la îndemână

loading...

You May Also Like