FOTO: ROMPREST a organizat o acțiune de ecologizare în Râmnicu Vâcea, de Ziua Mondială a Mediului

COMUNICAT DE PRESĂ

Romprest Energy și Primăria Mun. Rm. Vâlcea, în parteneriat cu institutiile de învățământ locale, au marcat Ziua Mondială a Mediului, 5 iunie 2018, prin acțiuni de implicare și conștientizare a tinerilor față de necesitatea colectării selective a deșeurilor din plastic.

Au participat peste 160 de elevi din partea Liceul Tehnologic „Henri Coanda”,  Colegiul de Silvicultură și Protecția Mediului, Colegiul Energetic, precum și invitați din rândul instituțiilor publice locale.

Organizatorii au pus la dispoziție participanților materiale informative, privind colectarea selectivă, manuși și saci de plastic, precum și diverse obiecte promoționale. La finalul acțiunii, au fost oferite certificate care atestă implicarea fiecărui participant la această acțiune.

Totodată, dorim să mulțumim participanților pentru promtitudinea cu care au răspuns invitațiilor și să subliniem faptul că implicarea elevilor în acțiuni ce vizează protecția mediului au un real impact asupra cetățenilor care înteleg importanța colectării selective.

loading...

You May Also Like