FOTO: RROMII fac DEZASTRU într-un PARC din cartierul NORD din RÂMNICU VÂLCEA

Şeful Poliţiei Vâlcea, piteşteanul Bogdan Berechet, se lăuda zilele trecute că a luat măsuri dractice în municipiul Râmnicu Vâlcea împotriva rromilor care devastează parcurile din oraş, fac scandal şi le produc o stare de temere râmnicenilor. Evident că au fost vorbe în vânt, singurul său scop fiind acela de a da bine pe camerele video. Realitatea este cu totul alta, iar imaginile şi informaţiile pe care le publicăm în acest articol fac dovada acestui lucru.

Zilnic, părculeţul de la Complexul Nord din municipiu este invadat de zeci de rromi, care fac o mizerie de nedescris, rup leagănele şi băncile, se spală în fântâna arteziană, mănâncă seminţe şi scuipă pe jos. Cel mai rav este că rromii au ajuns să le ameninţe cu bătaia pe mămicile ce merg cu micuţii acolo, doar pentru că acestea au “tupeul” să le adreseze câteva cuvinte. Ba mai mult, pirandele fură de pe unde apucă, ele au sustras bunuri chiar şi din Biserica Sfinţii Apostoli “Petru şi Pavel” ce se află chiar lângă parc, dar şi din Piaţa din Nord. Poliţia unde e oare?

O tânără din Râmnicu Vâlcea, care locuieşte în zonă şi merge cu cei doi copii ai săi în părculeţul de la Complexul Nord, ne-a declarat că a fost ameninţată de mai multe ori, iar de frică ea a preferat să meargă în alte părţi cu micuţii ei: “Suntem cam 5-6 mămici care mergem acolo cu copiii, dar nu avem unde să stăm pe bancă. Am ajuns să ne sprijinim pe copaci sau să stăm pe borduri. Este plin de ţigani parcul, care scuipă pe tobogane, rup leagănele şi fac scandal. Încearcă să fure genţile femeilor şi când le-am atras atenţia mi-au spus să îmi văd de treaba mea că altfel îi dau băiatului meu cu bolovanul în cap. Vă rog să îmi păstraţi anonimatul, pentru că îmi e frică să nu le spargă capul copiilor mei. Îmi doresc totuşi să vadă primarul şi poliţia ce se întâmplă în cartierul Nord, pentru că ei stau numai în Ostroveni şi în centru”.

loading...

You May Also Like

2 thoughts on “FOTO: RROMII fac DEZASTRU într-un PARC din cartierul NORD din RÂMNICU VÂLCEA

  1. asta e inceputul … fiindca in viitorul apropiat nu o sa mai fie minoritari .. un roman face 1 sau 2 copii pe cand astia ….

  2. Nu pot să îmi imaginez ce naiba învîrt acesti cetățeni de etnie romă fiindcă îi vezi toată ziua in parcurile şi parcarile din oraş (in Nord , in piața din centru , in parcarea de la mol etc ) Sunt necivilizati şi cu gura mare , nu cred că muncesc undeva şi nu cred că plătesc taxe la stat . Cei care ne reprezintă fac ceva in acest sens , sau gîndit să ia vreo măsură pentru ca Rîmnicu să devină un oraş mai civilizat şi mai curat din punct de vedere etnic ?

Comments are closed.