FOTO: Tinerii care mâzgălesc pereţii clădirilor din Râmnicu Vâlcea, prinşi de Poliţia Locală

/

Poliţiştii Locali din Râmnicu Vâlcea au prins, în sfârşit, mai mulţi tineri care mâzgălesc frecvent pereţii blocurilor şi al altor clădiri din municipiu. Săptămâna trecută, pe această temă a apărut şi o polemică publică, după ce pe pereţii Bisericii Ostroveni a fost scris cu vopsea „POLITICA=RÂNDUIALĂ” şi „BISERICA=MASONICĂ”. Atunci, extrem de nervos, primarul Mircia Gutău le-a cerut poliţiştilor să intensifice patrulările şi să-i descopere pe cei care mâzgălesc pereţii clădirilor din oraş.

Ca urmare, zilele trecute, poliţiştii locali au reuşit să identifice în cartierul Ostroveni nu mai puţin de cinci tineri care, înarmaţi cu spray-uri cu vopsea, făceau graffiti pe pereţii unor clădiri. Nu se ştie încă dacă ei sunt cei care au vandalizat şi Biserica Ostroveni, însă cercetările continuă.

„Polițiştii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică, Compartimentul Ordine Publică şi Intervenție, ca urmare a dispozițiilor primite din partea conducerii poliției locale au efectuat verificări în Cartierul Ostroveni al municipiului Râmnicu Vâlcea ocazie cu care au depistat pe minorii D.I.V., în vârstă de 14 ani, H.K., în vârstă de 14 ani, T.F.V., în vârstă de 14 ani, R.D., în vârstă de 14 ani, şi M.R.S., în vârstă de 15 ani, care, folosind sprayuri cu vopsea, au desenat pe gardul împrejmuitor al bazei sportive de pe strada Dacia şi pe pereții blocurilor din zona Cina.
La verificarea bagajelor pe care le aveau asupra lor au fost gasite 10 recipiente cu vopsea tip spray de diferite culori. Cei cinci minori au fost conduşi la sediul Poliției Locale a municipiului Râmnicu Vâlcea fiind anunțați şi parinții acestora totodata luându-se masura sancționari contravenționale pentru nerespectarea prevederilor art.2, pct.14, din Legea 61/1991. Cei cinci minori au fost predați organelor de poliție în vederea continuării cercetărilor” – precizează Poliţia Locală din Râmnicu Vâlcea.

Foto: Politia Locala Ramnicu Valcea

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like