FOTO: Un turist MAGHIAR s-a rătăcit pe TRANSALPINA în VÂLCEA

/

Un turist maghiar de 83 de ani s-a rătăcit pe Transalpina, în judeţul Vâlcea, în zona munţilor Latoriței- vârf Urdele. S-a întâmplat în după-amiaza zilei de duminică, 23 iulie 2017, în jurul orei 17.22, când jandarmii montani din Vâlcea au fost solicitați prin 112, pentru a pleca în căutarea bătrânului.

„Apelantul era traducătorul unui grup de turiști de origine maghiară care a semnalat faptul că, aflându-se în excursie pe DN 67 C- Transalpina, un turist în vârstă de 83 de ani din grup a coborât din autocar și nu a mai fost găsit. De asemenea, apelantul menționa că persoana în cauză a fost accidentată cu o zi în urmă, în localitatea Herculane, unde a primit îngrijiri medicale” – precizează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea.

După câteva ore de căutări intense, turistul a fost identificat în zona cabanei Cărbunele din vârful Urdele, fiind preluat de către Serviciul SMURD Brezoi și predat Serviciului de Ambulanță Județean pentru investigații, deoarece prezenta plăgi-zgârieturi pe față, picioare și mâini.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.