FOTO-VIDEO. Coadă de mașini la centrul de vaccinare drive – through din parcarea Shopping City Râmnicu Vâlcea

UPDATE: Nu mai puțin de 402 persoane s-au vaccinat azi la centrul drive-thru de la Shopping City Râmnicu Vâlcea. Este un număr record, iar autoritățile îi îndeamnă pe vâlceni să se prezinte cât mai mulți la centrul de vaccinare.

Zeci de vâlceni au mers în această dimineață în parcarea de la Shopping City Râmnicu Vâlcea pentru a se vaccina direct din mașină. Este primul centru de vaccinare de tip drive-through din Vâlcea, iar oamenii au fost foarte receptivi, dorind să se imunizeze aici împotriva COVID-19, cu serul Pfizer BioNTech.

La deschiderea centrului au participat prefectul de Vâlcea – Sebastian Fârtat, managerul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea – Dan Ponoran, conducerea DSP Vâlcea, dar și deputatul Laurențiu Cazan. Primul vaccinat a fost un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, fiind urmat de un jandarm.

Centrul drive-through are două fluxuri de vaccinare și funcționează în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00. 

“Suntem pregătiți cu 300 de doze zilnic, dar vom suplimenta numărul de doze dacă va fi necesar. Din fericire, ieri incidența în Vâlcea a scăzut sub 1% și pe această cale vreau să le mulțumesc vâlcenilor că au înțeles să respecte normele de protecție sanitară și le mulțumesc și celor care s-au vaccinat” – a spus prefectul de Vâlcea, Sebastian Fârtat.

loading...

You May Also Like