18 ianuarie 2023

FOTO-VIDEO. Pericol în centrul Râmnicului. Cade tencuiala de pe un bloc…

Pericol în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, acolo unde tencuiala de pe blocul Cozia (strada Regina Maria) a început să cadă. Oamenii din zonă au alertat imediat autoritățile, iar la fața locului au fost trimise mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea. Totul s-a întâmplat astăzi, 18 ianuarie 2023, în jurul prânzului, pompierii intervenind pentru degajarea mai multor elemente de tencuială aflate în echilibru precar, la balcoanele mai multor apartamente.
“Ajunși la fața locului, pompierii militari au constatat că cele sesizate se confirmă fiind identificate un număr de 15 balcoane, ale căror elemente constructive stăteau să cadă. Acestea reprezentau un pericol real, atât pentru locatarii blocului cât și pentru trecătorii care tranzitau zona.
După restricționarea accesului trecătorilor și eliberarea curții blocului de autoturisme parcate, s-a acționat cu ajutorul autoplatformei de lucru la înălțime, pericolul căderii de tencuială și alte elemente din componența balcoanelor fiind înlăturat” – precizează Fulger Octavian, ofițer de relații publice al ISU Vâlcea.

VIDEO AICI: https://youtube.com/shorts/bg79KR0wlbg?feature=share

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like