FOTO-VIDEO. Protest în fața DSP Vâlcea pentru pacienții cu COVID19 internați la Horezu

/

UPDATE: Protestul a durat în jur de 30 de minute, până când polițiștii din cadrul Poliției Râmnicu Vâlcea i-au avertizat pe manifestanți că riscă amenzi. Oamenii legii susțin că protestul nu a fost autorizat, iar participanții nu au păstrat distanțarea socială. Manifestanții au cerut să vorbească cu conducerea DSP Vâlcea, însă nimeni nu s-a sinchisit sa iasă afară și să dea explicații pentru toate neregulile din Spitalul Horezu, spital suport COVID19 la nivelul județului Vâlcea.

În această dimineață, în jur de 50 de persoane s-au strâns să protesteze în fața Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vâlcea nemulțumiți fiind de cum au fost tratați pacienți confirmați cu noul coronavirus ce sunt internați la Spitalul orășenesc Horezu. Oamenii s-au “înarmat” cu pancarte și manifeste, în speranța că autoritățile vâlcene vor lua măsuri în spitale, iar pacienții vor avea parte de un tratament decent și de servicii medicale profesioniste.
Scandalul a pornit după ce o familie de 4 persoane din municipiul Râmnicu Vâlcea, confirmată cu COVID19, a făcut public faptul că un medic ginecoloc a refuzat consultația unei gravide, iar la Spitalul Horezu condițiile nu sunt din cele mai bune.
vom reveni cu amănunte!

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like