Fricile pe care începătorii le au despre cazinourile online

/

În calitate de începător, un jucător de cazino nu ar putea niciodată să spună cu exactitate care sunt punctele forte ale unui joc de cazino sau al unui cazino în adevăratul sens al cuvântului. Cele mai bune exemple pe care le avem sunt jocurile live la mesele de Poker. Acolo jucătorii începători sunt printre cei care nu reușesc să își stăpânească cel mai bine emoțiile și ajung să ia decizii care nu îi avantajează aproape deloc. Cele mai bune lucruri pe care le poți face atunci când ești începător și vrei să te joci la cazinoul online este să iei totul încet și să înveți cât mai mult din greșeli.

Jocurile sunt aranjate

Una dintre cele mai mari frici ale unui jucător începător este ca nu cumva acesta să fie tras pe sfoară de vreun joc din cazino. Întrebarea pe care o vei auzi mereu de la un începător este dacă nu cumva cazinoul a măsluit și aceste jocuri. Această afirmație reiese doar din nesiguranța unui jucător începător care doar a beneficiat de un bonus de free spins, dar care în realitate nu cunoaște cu adevărat modul în care funcționează acel joc sau care sunt principiile importante care te ajută să înțelegi că jocurile din cazinouri nu au cum să fie măsluite. Așadar, să crezi că jocurile sunt modificate astfel încât cazinoul să nu aibă avantaj dă dovadă de amatorism.

Iar un exemplu la fel de bun este legat și de modul în care începătorii se comportă atunci când joacă jocuri live, la mesele live organizate de anumite cazinouri. Este destul de complicat și greu să modifici jocurile de Poker. După cum probabil cunoaștem toți, jocurile de Poker se joacă la mese unde se află mai mulți jucători și este practic destul de greu de a face orice modificare atâta timp cât jocul este dependent de comportamentul jucătorilor. Mersul lucrurilor depinde foarte mult de jucători deci nu are cum să fie impactat de mâna cazinoului. Un alt argument ar putea fi și cadrul legal al acestor activități. Legile sunt foarte stricte cu orice cazino fizic sau online.

Banii mei nu sunt în siguranță

Această afirmație poate fi atât falsă cât și adevărată în funcție de cadrul în care se află jucătorul. De cele mai multe ori, jucătorii care sunt pasionați de astfel de jocuri, dar nu au foarte multă experiență vor vorbi despre siguranța banilor într-un context complet necunoscut lor și vor încerca găsească anumite scuze potrivit cărora, cazinourile nu sunt productive și nici nu au noroc în timpul sesiunilor lor pentru că într-un fel sau altul, siguranța banilor lor este invadată de către cazino în sine. Dacă ar fi să vorbim despre un jucător începător care nu are nicio idee despre ce înseamnă siguranța banilor și un jucător care nu poate face diferența dintre un cazino sigur și unul nesigur, acel jucător nu face altceva decât să se mintă singur.

Dacă vorbim despre un cadru în care un jucător cu ceva mai multă experiență va merge în cazino și va recunoaște din primele minute faptul că acest provider de servicii de gambling nu este nici măcar licențiat pentru a oferi astfel de servicii, atunci da. Putem spune că banii acelui jucător nu sunt sub nicio formă în siguranță și că ar trebui să aibă foarte multă grijă atunci când pariază pe astfel de platforme periculoase.

Informațiile personale se află la risc

Încă una dintre principalele frici pe care le au jucătorii începători pornește chiar din momentul în care aceștia își creează un cont nou de jucător pe care îl folosesc pentru a depune bani, pentru a primi bonusuri, pentru a retrage profituri, etc. Ceea ce observă ei atunci când înregistrează un astfel de cont este faptul că un formular de înregistrare are nevoie de foarte multe date personale ce sunt apoi stocate și folosite numai la nevoie sau în momentul în care ele ar trebui să conteze pentru un anumit segment. Informațiile personale care sunt dezvăluite par a fi o amenințare destul de mare la adresa acestor jucători. 

În realitate, informațiile sunt protejate de un număr atât de mare de legi încât este practic imposibil să fie folosite de către cazino sau echipa administrativă a acestuia, în scopuri care nu au fost comunicate în prealabil.

Nu o sa îmi primesc câștigurile

Dacă vorbim despre un cazino care nu este licențiat sau de platforme care ar putea părea destul de suspecte la prima utilizare sau metodele de plată nu sunt chiar securizate, atunci da, este foarte posibil ca finanțele proprii să fie în pericol.

Dacă te joci la un cazino online licențiat, nu vei avea astfel de probleme deoarece cazinoul câștigă de pe urma ta cu cât tu petreci mai mult timp pe platformă.

Concluzie

Jucătorii începători nu sunt lipsiți de frici, dar acest lucru este prezent în mintea lor doar din cauza unor mici detalii și preponderent din cauza faptului că se implică într-o acțiune nouă.

🅿️

loading...

You May Also Like