Găsește salonul de hair and beauty din orașul tău pentru orice serviciu ai nevoie. Stailer te ajută

/

Stailer este o platformă care a apărut pentru a facilita oamenilor tot procesul cu privire la programările la salon, în sensul că le face mult mai accesibile. Cei care vor să beneficieze de serviciile de hair and beauty în timp util, exact atunci când au nevoie pot găsi aici lista cu locurile libere. Este o aplicație care devine din ce în ce mai îndrăgită de publicul larg pentru că oamenii încep să descopere cât de utilă este. 

De când a apărut Stailer nu mai există stresul și timpul pierdut cu apeluri la saloane pentru a găsi un stilist gata să te primească mai repede de o săptămână. Deseori ai un eveniment important la care trebuie să participi și vrei să mergi arătând într-un anume fel, deci vrei să ai parte de servicii de beauty realizate de profesioniști. Chiar dacă știi de evenimentul respectiv din timp, având foarte multe lucruri de făcut și programul mereu ocupat, uiți să te programezi la salon și astfel rămâi fără transformările dorite. Asta se întâmpla până acum, când nu știai de Stailer.

Instalezi, creezi cont și start programărilor

Dacă vrei să beneficiezi și tu de acest mod mult mai simplu de a te programa la salon, instaleaza aplicatia Stailer și de acolo fiecare pas este simplu de urmat. Trebuie să creezi cont, dar dacă nu vrei să mai completezi cu toate informațiile cu caracter personal poți să te conectezi prin contul de Facebook cu doar câteva click-uri. 

Mai apoi vei avea acces la întreaga listă de servicii de care poți beneficia. Vei vedea că sunt în prezent 33 de orașe care s-au alăturat platformei, deci sunt peste 1000 de saloane disponibile pe Stailer. Printre acestea se enumeră și cele din orașul tău, poate chiar unele de care nu știai, la care poți merge. 

Cauți locurile libere la salon cu ajutorul filtrelor de unde trebuie doar să selectezi ce te interesează și mai apoi alegi din listă varianta care te încântă. Poți face oricâte programări îți dorești, numai să le onorezi pe toate. 

Alegerea stilistului potrivit

Poate că ideea de a merge la un necunoscut pentru o schimbare majoră de look pare puțin înfricoșătoare. Iată că Stailer îți oferă toate informațiile de care ai nevoie astfel încât să știi că faci alegerile corecte. 

Totul este transparent, astfel că poți vedea și salonul la care lucrează respectivul stilist, timpul de lucru, lista de prețuri și alte astfel de informații. Poți chiar vedea poze de înainte și după făcute altor clienți, astfel încât să îți dai seama dacă poate sau nu să îți îndeplinească și ție cerințele. 

Anulările sunt gratuite. La fel și reprogramările

Atunci când intervine ceva și nu mai poți ajunge la salon poți să anulezi respectiva programare astfel încât să nu dai peste cap și programul stilistului. Anulezi gratuit, online, cu ajutorul aplicației și stilistul este anunțat în timp util. 

De asemenea te poți și reprograma pentru o altă zi sau oră când ai programul mai liber. Descarcă și tu aplicația și descoperă toate serviciile de care te poți bucura cu ajutorul Stailer. Economisești timp și ajungi la salon atunci când ai nevoie, fără să faci vreun compromis. Stailer te duce direct pe scaunul stilistului pe care îl preferi. 

Contact: support@stailer.ro

🅿️

loading...

You May Also Like