GRAV: Femeie din RÂMNICU VÂLCEA, ameninţată cu un PISTOL de un individ. Bărbatul a fost ARESTAT!

/

Incident grav în Vâlcea. O femeie din municipiu a fost ameninţată cu un pistol de un individ din Băile Govora. S-a întâmplat marţi, 31 ianuarie 2017, iar poliţiştii i-au organizat un flagrant suspectului în data de 1 februarie. La anchetă au luat parte poliţiştii Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, cei de la Biroul de Arme şi Explozivi, dar şi agenţii din Govora. Astfel, ei au descoperit că bărbatul care a ameninţat femeia cu un pistol este M.C.,  de 29 ani, pe care l-au depistat pe raza oraşului Băile Govora. Asupra bărbatului au fost identificate un pistolul de tir sportiv cu aer comprimat, cal 4,5 mm. şi 130 de proiectile metalice cal. 4,5 mm, pistol pe care l-a introdus ilegal în ţară, aducându-l din Grecia. De asemenea, s-a constatat că el nu era deţinător al unui permis de armă.

De remarcat este faptul că bărbatul s-a mai aflat, în trecut, în atenţia Poliţiei Vâlcea, tot pe agresiuni asupra aceleiaşi femei, cu care are şi un copil.

„Faţă de persoana în cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, iar arma şi muniţia deţinute fără drept au fost ridicate în vederea cercetărilor.

S-a dispus măsura reţinerii bărbatului pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea cu propunere de arestare preventivă” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like