INCIDENT GRAV la POPEȘTI. O femeie s-a aruncat din mașina aflată în trafic după o ceartă cu soțul ei

Un incident grav a avut loc in aceasta seara de vineri, 29 decembrie 2017, in localitatea Popesti, judetul Valcea. O femeie s-a aruncat din masina aflata in mers, ea alegandu-se cu rani grave.

Totul s-a intamplat in fata sediului Politiei din comuna Popesti, iar incidentul a fost provocat, se pare, de o cearta conjugala. Politistii sustin ca femeia se afla in masina alaturi de sotul ei cu care avea o disputa verbala. Se pare ca cearta a degenerat, pentru ca, la un moment dat, femeia a deschis portiera si s-a aruncat din masina aflata in mers.

Cercetarile continua in acest caz, pentru ca nu se stie inca daca doar simpla cearta a determinat-o sa recurga la acest gest extrem sau se simtea amenintata.

Asa cum era de asteptat, impactul cu solul a fost destul de puternic, victima alegandu-se cu rani grave. Din informatiile pe care le avem la aceasta ora, ea a fost transportata la Sibiu pentru a fi supusa unor examinari medicale complexe, mai exact pentru a i se face un tomograf, pentru ca Spitalul Judetean de Urgenta Valcea nu dispune de un astfel de aparat extrem de necesar si important.

Foto: arhiva

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like