INCREDIBIL. Poliţiştii din Brezoi se plâng că nu pot combate furtul de lemne din cauza “lipsei logisticii”

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Vâlcea organizează, perodic, întâlniri zonale cu poliţiştii. Ei bine, ultima întâlnire de acest gen a avut loc la Brezoi, acolo unde a fost analizată activitatea desfăşurată de lucrătorii Poliţiei Oraşului Brezoi şi cei ai secţiilor de poliţie rurale arondate, în primele 10 luni ale anului 2017.

Un aspect care ne-a atras atenţia din comunicatul de presă primit ulterior de la ATOP Vâlcea a fost acela că poliţiştii se plâng că nu pot combate furtul de lemne din cauza “lipsei logisticii”. Sigur, trebuie menţionat că până acum nu am auzit de vreo “captură” impresionantă în domeniul silvic în nordul judeţului, dar să justifici lipsa ta de activitate în acest fel ni se pare destul de penibil.

Iată ce se menţionează în comunicatul ATOP Vâlcea: “Urmare acestei analize, s-a constatat că principalele probleme cu care se confruntă Poliţia Oraşului Brezoi şi posturile de poliţie din arondare (Boişoara, Cîineni, Perişani şi Titeşti) sunt: deficitul de personal de 14,91%, furtul de material lemnos, cu precădere în zona satului Valea lui Stan (Oraşul Brezoi), şi lipsa logisticii necesare combaterii furtului de material lemnos din zonă”.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like