Jocurile de cazino pe care pasionaţii nu trebuie să le joace!

În materie de jocuri de cazino toată lumea se pricepe dar puţini ştiu care sunt cele mai profitabile. Alegi de obicei un joc instinctiv, cea mai comună explicaţie fiind aceea că îţi place. Indiferent dacă eşti fan păcănele, jocuri de masă sau loto, există acel ceva care te atrage la acel joc. Jocurile preferate îţi duc emoţie şi tocmai de aceea ar trebui evitate cât mai des cu putinţă. Explicaţia este şi ea una simplă, emoţiile copleşesc raţionalul şi de cele mai multe ori jocurile pe care le preferi se dovedesc a fi nocive pentru bugetul tău de joc.

Video Poker

Platforma online eFortuna pariuri sportive este deja un nume de referinţă în industria jocurilor de noroc din ţară. Cu o ofertă care împlineşte toate criteriile pe care jucătorii şi-o doresc, site-ul este unul care conduce la popularitate. Şi în mod evident, găzduieşte în paginile sale de ofertă şi o selecţie de jocuri inedite, cele de video poker. Jocul atrage şi crează emoţie pentru că este de fapt îmbinarea a 2 jocuri reprezentative industriei de iGaming, cel de poker şi cel de păcănele.

Pe un ecran video simbolurile care apar sunt cărţile de joc din cunoscutul joc de poker. Tot ceea ce ştii în materie de poker se aplică aici, singura diferenţă fiind că obţii combinaţiile clasice din acest joc prin intermediul ecranului video. Orice apăsare de buton va aduce pe ecran 5 cărţi de joc cu ajutorul cărora se pot forma combinaţiile din poker. Chinta roială este şi aici cea mai bună mână, fiind cea mai bine plătită combinaţie din joc. O urmează careul sau 4 de acelaşi fel, combinaţia de full house şi toate celelalte combinaţii consacrate.

Şi la fel ca şi în jocul de poker de bază şi în cel de video poker ai la dispoziţie posibilitatea de a cere cărţi suplimentare. O vei face prin intermediul funcţiei HOLD, care va reţine pe ecran cărţile dorite şi le va înlocui cu altele la spinul următor. Jocul este unul care are ataşată o margine de casă de 0,52%, ceea ce îl face popular la joc nu atât prin procentul mic cât mai ales prin dispunerea în mod des pe ecran de combinaţii câştigătoare.

Blackjack

Emoţie cât cuprinde, aşa se poate caracteriza acest joc de cărţi. Aşa cum deja cunoşti, în acest joc valoarea cărţilor decide câştigarea sau pierderii mizei depuse. Cea mai bună şi valoroasă combinaţie care se poate obţine aici este cea de 21 de puncte, care dă de altfel şi numele jocului. Jocul este cunoscut şi mai ales jucat pentru marginea de casă mică pe care o oferă. Este prilejul aşteptat de atât vreme să îţi pui în valoare abilităţile de jucător şi să baţi întotdeauna casă. Acesta este şi firul evenimentelor în acest joc, întotdeauna vei încerca să baţi la punctaj dealerul jocului.

Pe parcurs însă ai parte de trăiri emoţionale de excepţie, care pot să-ți influenţeze deciziile în joc. Ai o carte mare în mână şi decizi că este timpul să faci blackjack, însă depăşeşti punctajul de 21 şi prin urmare pierzi miza jucată. Este urmare a faptului că te-ai abătut de la strategia de joc propusă la debutul jocului şi ai ales să o ignori. Ai crezut în şansa ta, dar din nefericire aceasta nu s-a arătat, deci ar fi trebuit să rămâi la un punctaj cât mai mare şi să aştepţi dealerul să facă următoarea mişcare.

Ruletă

Cunoscută sub diminutivul de regină al jocurilor de cazino, ruleta este unul dintre jocurile cele mai populare din oferta acestuia. Şi mai presus de toate, aduce un aport de emoţie nemaiîntâlnit pentru orice jucător. Este „de vină” modul în care jocul este construit, o masă la capătul căreia se găseşte vestita roată a ruletei. Mirajul bilei care îşi caută un buzunar câştigător este fără doar şi poate elementul principal care induce emoţie în acest joc.

Să urmăreşti bila lansată de crupier şi să o vezi cum aterizează exact pe numărul pariat de tine, poate duce atmosfera la cote explozive. Ai câştigat o sumă mare de bani dar mai presus de toate ai avut parte de adrenalină din plin. Pentru c a este un joc atât de popular, există mai multe variante de joc, care alese prost pot duce rapid la faliment. Dacă ruleta europeană oferă o margine de casă acceptabilă, cea americană vine cu o ofertă care o dublează la propriu.

Explicaţia este simplă, de la 37 de diviziuni cât are pe roata ruleta europeană, se adaugă încă una prin introducerea buzunarului de „dublu 0”. Aşa se face că de la o margine de casă de 2,72% în cazul ruletei europene se ajunge la peste 5% pentru cea americană.

Sloturile

Nu încape nicio îndoială că aceste jocuri de noroc sunt cele mai populare printre toţi jucătorii de pe planetă. Numărul mare în care apar în oferta oricărui cazino nu face decât să certifice acest lucru, la fel ca şi temele variate pe care le abordează. Sunt prezente clasicele teme ale fructelor însoţite de simboluri de şeptari norocoşi dar şi cele istorice, de unde civilizaţia egipteană nu are cum să lipsească. Li se adaugă cele de magie, sport şi chiar sloturi care pun în evidenţă ecranizări celebre.

Dar în afară de teme, ceea ce atrage în principal la aceste jocuri sunt câştigurile mari pe care le pot genera într-o  perioadă relativ mică de timp. Acesta este de altfel şi mirajul care atrage la sloturi,posibilitatea de a deveni instantaneu milionar. Până acolo însă, păcănelele sunt recunoscute ca fiind cele mai iscusite jocuri de noroc în a atrage fonduri cât mai mari. Se crează în faţa lor atâta adrenalină, încât deseori uiţi că bugetul este pe terminate.

Fără o strategie bine pusă la punct care să facă jocul la sloturi unul eficace, este greu să obţii câştigurile dorite. Tocmai de aceea sloturile ar trebui evitate, pentru că ele creează emoţii din plin dar mai ales daune financiare.

Concluzie

Dacă eşti pasionat de jocuri de noroc, ştii cu certitudine că trebuie să dai dovadă de un joc responsabil. Dacă nu o poţi face, evită să joci păcănele, jocuri de masă sau orice alt joc care îţi place. Nu se ştie câte câştiguri ai putea pierde adoptând această decizie, dar cu siguranţă că vei rămâne întotdeauna cu mai mulţi bani în buzunar.

🅿️

loading...

You May Also Like