Lucrările derulate de APAVIL în perioada 04-10 mai 2019, în Râmnicu Vâlcea

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 04 –10 mai 2019 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile: Nicolae Titulescu, Avram Iancu,Pictor Tătărăscu, Aleea Gladiolelor – Bl.C27, Luceafărului – Bl.A19 și Știrbei Vodă nr. 32.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe strada Calea lui Traian – Liceul Tehnologic General Magheru. 

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Goranu și Bogdan Amaru. 

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:- continuă lucrările de extindere a rețelei de canalizare pe strada Schitul Troianu , etapa II;- s-a asigurat asistență tehnică pe străzile: Albinei, Râureni, Argintari și Berzei;- au fost efectuate verificări ale hidranților de pe străzile Someș și Carpati;- au fost ridicate la cotă cămine de canalizare pe str. Doctor Hacman – Bl. 28 și str. Matei Basarab – Bl. 133;- au fost montate rame și capace de canalizare pe str. Aleea Olănești – Bl.12 și Bl. A1;- a fost ridicată la cotă o gură scurgere pe str. Gib Mihăescu intersecție cu str. Aleea Muzicii;- ​s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat; – s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;- au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.   

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE.S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: str. Goranu nr. 52; str. Aleea Narciselor – Bl.C25 și Bl. C27; str. Mihai Eminescu – Bl. B12; str. I. L. Caragiale- Bl. A27; str. Matei Basarab – Bl. 118; str. Mihai Eminescu – Bl.C11 și Bl. C12; str. Calea lui Traian – Bl. S32; str. Știrbei Vodă nr.50; str. General Magheru – Bl. S1; str. Rapsodiei – Bl. N6, Bl. 105;str. Drumul Gării; str. Henri Coandă – Bl.P4; str. Lucian Blaga – Bl. A49.

85 APOMETRE VERIFICATŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 85 apometre, dintre care 78verificate și înlocuite și 7 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 10 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 20 avize de amplasament și 2 avize tehnice.      

loading...

You May Also Like