MAGAZINE din RÂMNICU VÂLCEA, PRĂDATE de HOŢI. Prejudiciu de peste 10.000 de lei

Trei tineri din Vâlcea sunt acuzaţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt din societăți comerciale pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea. Față de doi dintre aceștia luându-se măsura reținerii pentru 24 de ore.

La data de 14 iunie a.c., poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de trei tineri, dintre care doi minori, cercetaţi pentru furturi din societăți comerciale cu sediul în municipiul Râmnicu Vâlcea.

Din cercetările efectuate rezultă că, în noaptea de 8 spre 9 iunie a.c., D.I.A., de 24 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea și I.L.C., de 17 de ani, din comuna Stroești ar fi pătruns, prin efracție, într-un magazin alimentar, din zona Pieței Ostroveni, din municipiul Râmnicu Vâlcea, de unde ar fi sustras țigări și bani, producând un prejudiciu estimat la 600 de lei.

Totodată, din cercetările efectuate a rezultat că în perioada 21 martie  –  30 mai a.c.,  I.L.C., de 17 ani, din comuna Stroești, împreună cu S.T.C., de 16 ani, ar fi pătruns prin efracție, pe timp de noapte, în alte 3 magazine, din municipiul Râmnicu Vâlcea, de unde ar fi sustras  țigări și bani, producând un prejudiciu estimat la 10.000 lei.

În urma probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de I.L.C., și S.T.C., urmând ca aceștia să fie prezentați procurorului de caz, pentru măsuri legale.

În cauză, cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.